DGS05

Na sklade

2,64 € s DPH


ks

Perlička z rozmarínom vhodná aj na olovrant. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov. viac >>

Pridať medzi obľúbené produkty Poslať správu kamarátovi Tlačiť

DUCS DE GASCOGNE Terina z perličky s rozmarínom, 65g
Ducs de Gascogne vytvára recepty na teriny už od roku 1953. Všetky teriny Ducs de Gascogne sa vyrábajú v Gimonte v srdci Gers a sú pripravované bez farbív alebo konzervačných látok.

Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.

Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.

Zloženie:
mäso z perličky (25%), bravčové sadlo, kuracia pečienka, bravčový lalok, vajce, Armagnac, soľ, biele víno, cesnak, korenie, rozmarín (0,2%).

Alergény:
Vajce

Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1400kJ / 335kcal,
tuky: 31g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,6g,
sacharidy: 0,1g
- z toho cukry 0,1g,
bielkoviny: 15g,
soľ: 1,8g.

Hmotnosť: 65g
Vyrobené vo Francúzsku.

Kontaktujte nás!