Armagnac je destilát vyrábaný z bieleho suchého vína. V kombinácii s kačkou vytvárajú nezameniteľný gurmánsky zážitok. Vhodná kombinácia chuti mäsa z kačky s Armagnacom prinesie Vašim chuťovým bunkám ozajstné potešenie. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov. viac
ARNAUD Kačacia terina s Armagnacom, 90g
Spoločnosť Arnaud bola založená už v roku 1950 v regióne Limousin, konkrétne v malom mestečku Aixe sur Vienne vo Francúzsku. Tento rodinný podnik sa už od svojho vzniku zaoberá výrobou tradičných francúzskych paštét a konzervovaného mäsa. Arnaud je moderná, dynamická značka na európskom trhu, ktorá sa môže pochváliť kvalitnými a originálnymi produktami, ktoré vyrábajú podľa vlastných receptov z vybraných surovín a to bez chemických prípravkov a farbív.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Zloženie:
bravčové mäso, kačica 28% (pečienka, mäso, koža, tuk), kuracia pečienka, mlieko, vajcia, soľ, Armagnac 0,8%, korenie, prírodné aróma.
Alergény:
Mlieko, vajcia
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1252kJ / 302kcal,
tuky: 26,9g,
-z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,8g,
sacharidy: 0,42g,
-z toho cukry 0,42g,
bielkoviny: 14,6g,
soľ: 1,54g.
Hmotnosť: 90g
Vyrobené vo Francúzsku.