Armagnac je najstarším francúzskym destilátom (brandy) príbuznym koňaku a v kombinácií s kačacím mäsom dodáva terine nezabudnuteľný zážitok. Výborný doplnok k červenému vínu. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov. viac
JEAN BRUNET Kačacia terina s Armagnacom, 90g
Francúzska značka Jean Brunet je dlhoročný výrobca širokého portfólia veľmi kvalitných produktov bez akýchkoľvek umelých prísad podľa tradičných receptúr, ktoré sú vhodné na bezlepkovú diétu. Výroba siaha až do roku 1895. Gurmánské špeciality (paštéty,teriny, paté, confity a mnoho dalšieho.) ponúka Jean Brunet v širokej škále chutí. Pri výrobe používá tradičné metódy bez prídavku farbív, konzervantov,emulgátorov, jedným slovom,bez chémie.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Delikátna úprava kačacieho mäsa s lahodným Armagnacom.Vychutnáte si ju predovšetkým u slavnostnejších chvíl s vínom.
Zloženie:
Kuraca pečienka, kačacie VSM (mechanicky spracované mäso) 25%, bravčové mäso, bravčové sadlo, Armagnac 0,8%, soľ, korenie, muškátový oriešok, korenie.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1566,4kJ / 379,3kcal,
tuky: 36,5g,
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,2g,
sacharidy: 0,8g,
- z toho cukry 0,2g,
vlákniny: <0,4g,
bielkoviny: 11,9g,
soľ: 1,53g.
Hmotnosť: 90g
Vyrobené vo Francúzsku.