ARNAUD Jelenia terina s koňakom, 280g
Spoločnosť Arnaud bola založená už v roku 1950 v regióne Limousin, konkrétne v malom mestečku Aixe sur Vienne vo Francúzsku. Tento rodinný podnik sa už od svojho vzniku zaoberá výrobou tradičných francúzskych paštét a konzervovaného mäsa. Arnaud je moderná, dynamická značka na európskom trhu, ktorá sa môže pochváliť kvalitnými a originálnymi produktami, ktoré vyrábajú podľa vlastných receptov z vybraných surovín a to bez chemických prípravkov a farbív.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Francúzska terina je tradičná francúzska hrubozrnná paštéta. Pripravuje sa z bravčového, telacieho alebo morčacieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok Tento druh obsahuje väčší kúsky mäsa, než je tomu u klasickej paštéty.
Francuzské paštéty Arnaud sa varabajú tradičnou metódou bez prídavku farbív, konzervantov a emulgátorov.
Zloženie:
bravčové mäso, jelenia mäso 21%, kuracia pečienka, mlieko*, vajce*, soľ, koňak 1%, korenie, prírodná aróma.
*Alergény
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1195kJ/287kcal,
tuky: 25,6g,
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,1g,
sacharidy: 0,44g,
- z toho cukry: 0,44g,
bielkoviny: 13,9g,
soľ: 1,52g.
Hmotnosť: 280g
Vyrobené vo Francúzsku