Husacia terinka ochutená vínom Colombelle. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov. viac
DUCS DE GASCOGNE Husacia terina s vínom Colombelle, 65g
Ducs de Gascogne vytvára recepty na teriny už od roku 1953. Všetky teriny Ducs de Gascogne sa vyrábajú v Gimonte v srdci Gers a sú pripravované bez farbív alebo konzervačných látok.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Zloženie:
husacie mäso 27%, bravčové sadlo, bravčová a hovädzia pečeň, vajce, biele víno Colombelle 3%, soľ, vláknina z mrkvy, korenie.
Alergény:
vajce
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1564kJ/374kcal,
tuky: 35g,
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 14g,
sacharidy: 1,6g,
- z toho cukry 0,4g
bielkoviny: 12g,
soľ: 2g
Hmotnosť: 65g
Vyrobené vo Francúzsku.