Naložená kuracia pečienka (confit) s Armagnacom od Jean Brunet má jemnú chuť kuracích pečienok doplnenú o výnimočnú chuť koňaku. viac
JEAN BRUNET Naložená kuracia pečienka s Armagnacom, Confit, 180g
Francúzska značka Jean Brunet je dlhoročný výrobca širokého portfólia veľmi kvalitných produktov bez akýchkoľvek umelých prísad podľa tradičných receptúr, ktoré sú vhodné na bezlepkovú diétu. Výroba siaha až do roku 1895. Gurmánské špeciality (paštéty,teriny, paté, confity a mnoho dalšieho.) ponúka Jean Brunet v širokej škále chutí. Pri výrobe používá tradičné metódy bez prídavku farbív, konzervantov,emulgátorov, jedným slovom,bez chémie.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Kačacia terina nesklame ani na sviatočnom stole. Výborný doplnok červenému vínu.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Confit – naložená kačacia alebo husacia, či iné mäso vo vlastnej šťave s bylinkami, korením a solou, a následným pomalým dusením v tuku.
Naložená kuracia pečianka s Armagnacom nabáda k vychutnávaniu v pohodovej atmosfére najlepšie z pohárikom dobrého vína.
Zloženie
Kuracia pečienka 23%, bravčové mäso, bravčová pečienka, bravčové sádlo, Armagnac 0,9%, soľ, korenie, muškátový oriešok
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1483kJ / 359kcal,
tuky: 34g,
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 14g,
sacharidy: 1,7g,
- z toho cukry 0,5g,
bielkoviny: 12g,
soľ: 1,3g
Hmotnosť: 180g
Vyrobené vo Francúzsku.