Armagnac je špeciálny druh koňaku a v kombinácií s kačacím mäsom dodáva terine nezabudnuteľný zážitok. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov. viac
JEAN BRUNET Kačacia terina s Armagnacom, 180g
Francúzska značka Jean Brunet je dlhoročný výrobca širokého portfólia veľmi kvalitných produktov bez akýchkoľvek umelých prísad podľa tradičných receptúr, ktoré sú vhodné na bezlepkovú diétu. Výroba siaha až do roku 1895. Gurmánské špeciality (paštéty,teriny, paté, confity a mnoho dalšieho.) ponúka Jean Brunet v širokej škále chutí. Pri výrobe používá tradičné metódy bez prídavku farbív, konzervantov,emulgátorov, jedným slovom,bez chémie.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Kačacia terina nesklame ani na sviatočnom stole. Výborný doplnok červenému vínu.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Zloženie:
Kuracie pečienky, kačacie mäso 30%, bravčové mäso, bravčové sadlo, 2% Armagnac, soľ, korenie, muškátový oriešok, čierne korenie.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1407,8kJ / 340,5kcal,
tuky: 31,25g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,9g,
sacharidy: 1,9g,
- z toho cukry 0,38g,
vlákniny: <0,4g,
bielkoviny: 12,9g,
soľ: 1,42g.
Hmotnosť: 180g
Vyrobené vo Francúzsku.