Bez farbív, konzervantov a emulgátorov. viac
DUCS DE GASCOGNE Jelenia terina s Armagnacom, 65g
Ducs de Gascogne vytvára recepty na teriny už od roku 1953. Všetky teriny Ducs de Gascogne sa vyrábajú v Gimonte v srdci Gers a sú pripravované bez farbív alebo konzervačných látok.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Zloženie:
jelenie mäso (25%), bravčové sadlo, bravčové mäso, bravčová pečienka, Armagnac (2%), soľ, korenie.
Neobsahuje alergény.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1487kJ / 360kcal,
tuky: 33g
-z toho nasýtené mastné kyseliny: 14g,
sacharidy: 0,4g
-z toho cukry 0g,
bielkoviny: 14,9g,
soľ: 1,8g.
Hmotnosť: 65g
Vyrobené vo Francúzsku.