Terina podľa receptúry regiónu Limousin s gaštanmi je tradičnou pochúťkou keltských predkov z Francúzka. viac
GOURMET PARTNERS Farmárska terina s gaštanmi, 180g
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Francúzske teriny bez prídavku farbív, konzervantov,emulgátorov, jedným slovom,bez chémie.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Zloženie:
bravčové mäso, bravčová pečienka 32%, gaštany 5%, mlieko, vajce, soľ, brandy, korenie, prírodná aróma.
Alergény:
mlieko, vajce
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1279kJ / 309kcal,
tuky: 27,7g,
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,1g,
sacharidy: 1,12g,
- z toho cukry 1,12g,
bielkoviny: 13,9g,
soľ: 1,69g.
Hmotnosť: 180g
Vyrobené vo Francúzsku.